Najnovšie recenzie zo sekcie Stolné futbaly
GamesPlanet 1217 Stolný futbal Belfast rozkladacia 121 x 101 x 79 cm čierny
Pridané: 29. októbra 2024
(naposledy upravené 29. októbra 2024)
Nestabilne
GamesPlanet 1217 Stolný futbal Belfast rozkladacia 121 x 101 x 79 cm čierny
Pridané: 18. októbra 2024
(naposledy upravené 20. októbra 2024)
Zakúpený v Kokiskashop.sk
Je to darček pre môjho desaťročného vnuka, veľmi rád hrá futbal, potešil sa, že aj v zime si ho bude môcť zahrať s priateľmi.
- Krive sroby,osuchane dosky
Velmi zla kvalita
Reakcia značky Hop-Sport
Bohužiaľ, nebdržali sme z Vašej strany emailový alebo telefonický dotaz ohľadom stavu obdržaného tovaru. Náš servis Vás kontaktoval, aktuálne očakávame na Vašu odpoveď.
Ďakujeme a prajeme Vám prijemný deň
- Vyzerá veľmi dobre, pomerne dobré spracovanie a urobil veľkú radosť deťom
Palec dole za mejasný manuál navyše v nemeckom jazyku
- hra je zaujimava
So stolnym futbalom sme nadmieru spokojní,chýbali nejaké šróbiky ale inak nič zlē, hrá sa na ňom výborne
Produkt je super, škoda že vždy v zápase so synmi prehrám :-)
- Lehké sestavení
- Lehký stůl
- Náhradní míček
- Ideální velikost
Moje děti si přály stolni fotbal. Nejprve jsem chtěla hrací stůl co největší. Nakonec jsem kvůli času rychlosti doručení objednala tento a jsem nadšená. Děti jsou ještě ve školce a dvě tyčky, každá do jedné ruky je ideální. Jsem opravdu nadšená. Zahrajeme si i dospělý.
Hrát můžeme kdekoliv a kdykoliv. Za mě nejlepší volba. A sestavit jsem to zvládla i já - žena.
Bola som spokojná s tovarom aj s dodaním
- výborná spoločenská hra
Ihrisko je z tenkeho plastu. Myslím si, že moji dvaja vek 7 rokov tomu rýchlo šliapnu na krk....nevýhodu vidím aj v tom, že je priložena len jedna loptička. Náhradné loptičky tejto veľkosti na nete ani nevidím. Kúpené ako darček
Veľmi dobre zabalené, chválim spracovanie a kvalitu, žiadne poškodenie, jednoduchá inštalácia a už aj hrala celá rodina. Tešíme sa na ďalšie športové zážitky . Loptičky by zniesli inú farbu ako bielu, strácajú sa počas rýchlej hry na podklade. Okrem toho je stôl super.
KLARFIT Arrowhead, stolný futbal, 117 x 68, LED osvetlenie, automatické počítanie gólov, čierny (FIT4-LEDSoccerArrowh)
Nekompletný návod na montáž
- Iny nez opisovany
Produkt je v realite iny nez na obrázku. Hrany su ostré, spodok nema vyvýšené nohy ale je to len rovná doska a najmä nema protišmykový spodok takže sa veľmi šmýka.
Celkovo je to použiteľné a deti to baví, ale považujem to za mierne zavádzanie nakoľko obrázok je iný než realita.
Perfektný, pevný, stále používame.
- Príliš malé otvory na ovládacie tyčky
Neodporúčam, pokiaľ teda neplánujete trochu improvizovať.
Celý problém spočíva v tom, že sú otvory pre ovládacie tyčky príliš malé/tesné a preto sa s nimi veľmi ťažko otáča. Kúpil som v inom obchode prakticky rovnaký futbal o 5 eur drahší a tam to bolo presne podľa očakávaní. Tyčky sa otáčali úplne ľahko a vedeli sme hrať bez problémov.
Kvalitný stolný futbal.Montaz tak na hod poľa návodu.Zabava sa cela rodina.Celkom pekný doplnok
Reakcia značky Hop-Sport
veľmi nás teší Vaša spokojnosť s tovarom od nás!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Tuin 43251 Mini s nožičkami 70 x 37 x 25 cm - čierny
Pridané: 12. januára 2024
(naposledy upravené 12. januára 2024)
- šikovný
- zábavný spôsob trávenia času s deťmi
- nožičky sú len plusom pri hraní na zemi
- tyčky z chrómu sú v nekvalitnom prevedení a ohýbajú sa a to už pri manipulácií deťmi!!!
- doska hracej plochy nezapadá do drážky na bočných stranách
Súhrne som s týmto stolným futbalom spokojný, ale nie je určený pre náročnejších hráčov.
- Kvalitná výroba
neprišla lopticka na futbal
Zobrazujem 1 - 20 zo 223 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »