Najnovšie recenzie zo sekcie Stolné futbaly
KLARFIT Arrowhead, stolný futbal, 117 x 68, LED osvetlenie, automatické počítanie gólov, čierny (FIT4-LEDSoccerArrowh)
Výrobok kvalitný Syn mal radost
- Dobrý pomer ceny/kvality
- Obrovská výhoda možnosť stôl po hre sklopiť, ušetrí tak veľa miesta a tak môže byť vždy po ruke.
- Dobrá alternatíva pre domáce využitie
- Návod na skladanie v nemčine, našiel som na internete v češtine ale aj tak mohol by byť lepšie vypracovaný.
Samozrejme netreba očakávať že bude v takej istej kvalite ako stoly čo ste mohli zažiť vo verejných podnikoch. Je to výslovne na domáce použitie, čomu zodpovedá aj kvalita, ktorá ale celkom postačí na dobrú zábavu v rodinnom prostredí.
Ideálne riešenie za podmienok obmedzeného priestoru, keď že po hre sa dá sklopiť.
Odporúčam.
- umelohmotne drziaky na kovovych tyckach sa polamali
len čiastočne odporúčam tento výrobok, lebo umelohmotné držiaky na kovových tyčkách sa vo vnútri polámali, dcéra potom tie tyčky obmotala hrubo leukoplastom
- Hra samotná nič moc,slabý ventilátor,slabý dostrel,chyba podrobný popis prípadne video,nie som spokojná za tie peniaze
Možnosť viacerých hier sa mi pozdávala, kúpené však bez odskúšania. Pingpong nehrateľný, air hockey tiež a ostatné hry sú vlastne klasické stolové. Kvalita spracovania je typická pre ázijskú produkciu... Opätovne by som volil samostatný stolový futbal
Vzhladom na to, ze stol je velkost 4 a stale v kategorie detsky, je velmi kvalitny. Kvalitnejsi detsky nezozeniete. Ja som ho kupoval ze budu hrat sj dospely a je OK. Chcel by som upravit technicke parametre: hmotnost stola je mensia, 24kg a tiez je o nieco nizsi ako udava vyrobca, no je OK aj pri vyske cloveka 180cm. Pri skladani som dal na kazdu skrutku specialne lepidlo na zavity aby sa skrutky neuvolnovali. Taktiez som dal na spevnenie hlinnikovy F profil na pricne drevene spery z hornej strany. Na bocne F profil 10mm a na celne F profil 6mm. Inak nie som si isty ci stol dokaze poskladat a nerucny clovek. Nie je to uplne najednoduchsie. Ja som ho poskladal sam, cize nemusia byt dvaja ludia. Co sa tyka spodnych plastovych nivelacnych noziciek, tak tie sa neskutocne smykaju na podlahe. Treba na ne bud nalepit gumu, alebo ako som dal ja gumu a uchytil pomocou skrutiek priemeru 6mm ktore presne sadnu do spodne diery nozicky a same si do plastu prerezu zavit.
- Spĺňa všetky požiadavky
Skladný, zodpovedá požiadavkám.
- spĺňa očakávanie
- nemá
- Dá sa s tým vyhrať, dobry pomer cena produkt
- Za tú cenu nie je co kritizovat
- príde to prakticky zabalené
- chalani sa s tým vyhrajú a nie sú nalepení na počítačoch a telefónoch
treba si premyslieť vopred, kde to budete skladovať
za dobrú cenu, dobré kalčeto.
- Výhoda je že stolík je skladací takže sa dá umiestnit kamkoľvek a nezaberá veľa miesta, výškovo pasuje aj pre dospelých
- Až na tie odreniny sme spokojný a deti to baví
- Jeden diel na stolíku bol po krajoch odrety, ale už sme to nereklamovali
Neodporúčam. Objednávali sme futbal ,keď bol na sklade. O dva dni neskôr mi písali, že nieje na sklade.
- super
- Super hra pre deti aj pre dospelých. Kvalita výrobku veľmi dobrá.
- Zatiaľ po pár dňoch pevnosť stola uspokojivá.
- Nastaviteľné nohy sú veľkou výhodou
- Nepresné spracovanie spôsobilo problémy pri skladaní.
- Pri dotiahnutí nožiek sa bočnice naštiepili, čo spôsobilo značné zehodnotenie produktu.
- Chýbajúce lemovacie šikmé lišty po bokoch hracej plochy spôsobujú, že loptička ostáva mimo dosahu hráčov po bokoch.
- Materiál bočníc aj nožiek je z veľmi slabej MDF
- Nedaju sa nastaviť nožičky
Stôl nám prišiel na 2 miestach rozbitý, chceme ho vymeniť, no mail sa mi už 3krát vrátil, neprešiel im a telefón neberú. Dobre, beriem, možno majú medzi sviatkami dovolenku, ale čo tie maily?...
- Bol obity roh a chybaju vystuzovacie tyce na nohach
Produkt je v pohode, len prisiel s obitym rohom a bez vystuzovacich tyci
- Super
Zobrazujem 81 - 100 zo 223 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...12 Ďalšie »