Najnovšie recenzie zo sekcie Stolné futbaly
- skvely vyber tovaru
- vyborna cena so zlavou
- rychle dorucenie
- brusene sklo-neleskne sa
- pretacavy brankar
- oficialne itsf rozmery
Za tú cenu dobrý.
- vhodný aj pre dospelých, nastavitelné nožičky, kvalitné prevedenie , stabilné nožičky
- Kvalitne a presne spracovanie
- Chybal navod v ceskom alebo slovenskom jazyku.
Produkt je kvalitny a dobre spracovany. Pekny dizajn.
vhodné a dobré ako darček pre mládež ,ako aj pre ich rodičov .......
- rrozvoj motoriky MP detí
- Kvalitný hrací stô
- Pevná konštrukcia, odolné súčiastky
- Skladacie nohy - úspora miesta (dá sa postaviť na bok)
- Obrázky v návode na zloženie
- Skladanie je náročnejšie, potrební minimálne dvaja
- Skrutky na upevnenie nôh vyzerajú, že sa nedajú použiť. Majú hranatý tvar, ktorý sa ale "vtlačí" do dreveného korpusu pri uťahovaní matice. Určite by to šlo riešiť lepšie.
- Návod na zloženie nebol v slovenčine (mne to síce nevadilo, ale niekomu by mohlo).
Kvalitný stôl, všetko pôsobí odolne a robustne. Výborne sa na ňom hrá a poskytne zábavú pre celú rodinu. Určite si treba pred skladaním stola pozrieť návod na Youtube, ide to potom ľahšie.
Kvalitnejšie vyhotovenie stolovej hry
- Veľkosť
spokojnosť a radosť z darčeku
Zábavná hra
- tovar ešte nevyskušali
Naplnil očakávania - robí radosť a zapája deti
- Museli sme vrtat na jednej strane nove diery pre umoznenie zmontovania nakolko povodne vobec nesedeli
poskladali sme to, nič nechýbalo, takže v pohode
- Tým, že je sklápací, je veľmi skladný. Všetko funguje ako má a veľkosťou je vhodný aj pre deti a aj dospelých.
- Má iba nemecký návod a ten nie je úplne presný, takže montáž je o to trochu zložitejšia.
Na tomto stole sa hrá dobre nám a aj mojim deťom. Nie som úplne presvedčený o kvalite niektorých častí, ale trvanlivosť výrobku preverí až čas. Počas montáže som bol jemne skeptický, ale nakoniec to dobre dopadlo.
- super zábava pre celú rodinu
- vyššia cena
- 15hier sú dobré pre deti do 12 rokov.
- Odporúčam
Zobrazujem 161 - 180 zo 223 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...12 Ďalšie »